Plan B

Du måste ha flash för att lyssna

Sharpshooter RMX - Flash Duva
Flytta mig

Jägarexamen

Jägarexamenskurs Godsjakt.se/Håkan Dahlby

Pris per kurs: 9900:-

Jägarexamenskursen kommer att hållas på Vidbynäs Gård strax utanför Nykvarn/Södertälje

Jägarexamensdagar Fredag, Lördag och Söndag

Ni behöver inga förkunskaper i skytte (ofta bättre att ni inte skjutit alls). Teori förbereder ni själv, information om detta skickas ut!

Ni tar jägarexamen bara en gång i livet, så unna er det bästa, gör rätt ifrån början och lura er inte på kurser som kostar 4000-5000:- kr, dessa är bara teorikurser och handlar ingenting om att kunna skjuta eller skjutteknik! (tänk er er att ta körkort genom att läsa böcker.... sen ut och köra!

Det kommer att kännas som en privatlektion i skytte under era tre intensiva dagar, vi anpassar skyttet efter dig och vi lär er skjuta bättre än vad som krävs för att klara proven. Ni betalar inte för den vackra miljön ni tränar i utan för den kunskap vi ger er så att ni kommer känna er trygga på framtida jakter beträffande skytte & vapenhantering!

Jakt handlar om att skjuta säkra och kontrollerade jaktskott och respektera djuren och viltet!

 

Allt inomhusskytte kommer att hållar på Vidbynäs Gård på en SimWay Hunt simulator. Allt utomhus skytte Hagel & kula kommer att bedrivas på Nykvarns Jaktskyttebana.

Inkl: handböcker och litteratur, hagelskytte, kula & ammunition, simulatorskytte, en intensivkväll med genomgång av alla frågor, provledare & prov,  kost & logi på Vidbynäs Gård, 

Carl-Fredrik Alwe´n Godsjakt.se & Håkan Dahlby som instruktörer!

Allt detta bara för 9900:- 

Kursstart i Januari!

Tider: 30/1-1/2, 13-15/2, 13-15/3, 10-12/4,17-19/4

Behöver ni mer skyttelektioner inför provet eller efter klarat skjutprov lära er att skjuta bättre Jaktskott. - kontakta mig på:

0705-182035